Misschien heb jij..

  • Regelmatig het gevoel dat je niet serieus wordt genomen met je bedrijf.
  • Behoefte aan een duidelijke merkidentiteit.
  • Moeite om je bedrijf op een professionele manier op de kaart te zetten.

In dat geval kunnen we daar samen iets aan doen! Middels mijn logo- en branding pakketten help ik je aan een visuele identiteit die zorgt voor herkenbaarheid én meer bekendheid. Jouw ‘why’, op een sterke manier overgebracht op je ideale klant.

PROJECTEN

Positieve Flow

Positieve Flow is een platform voor jongeren met een depressie, burn-out en/of jongeren die zoekende zijn naar hun eigen identiteit. Op het platform vind je dagelijks nieuwe artikelen over gezondheid, relaties, carrière en mindset.

Bekijk project

Maartje Maria

Maartje helpt sportieveling hun voedings- en bewegingspatroon te verbeteren, en nieuwe doelen te behalen. Dit doet Maartje Maria doormiddel van een op maat gemaakt en persoonlijk plan.

Bekijk Project

Make Life Simple

Natasha van Make Life Simple is een interieurstyliste.Haar doel is om voor jou een echt thuis of fijne werkplek te creeëren, waar eenheid, rust, (een beetje) kleur en planten m.i. onmisbaar zijn.

Bekijk project

Spotted by Pien

Spotted by Pien zoekt unieke interieur- en fashion accessoires met een verhaal. Doormiddel van story telling legt Pien de verbinding tussen het product en de mensen (makers) achter de producten

Bekijk Project

& Kirsten

Kirsten is zowel content creator als fotograaf. Een beetje onder te verdelen in twee categorieën:Bedrijven en ondernemers die door middel van beeld graag een sprekende social branding willen hebben en fotograaf voor particulieren, o.a. voor bruiloften..

Bekijk project

Be Stronger

Marit Hollander van Be Stronger coacht vrouwen om lekker in hun vel te zitten. Be Stronger staat voor een gezond leven met balans.

Bekijk project

Liselore.online

Liselore van Liselore.online weet alles van SEO (zoekmachine optimalisatie). Ze schrijft SEO teksten voor zakelijke websites, geef adviezen hoe websites beter door Google gevonden kunnen worden en SEO trainingen voor mensen die zelf meer over zoekmachine optimalisatie willen weten.

Bekijk project

Het Sterrenboekje

Het sterrenboekje verzamelt adressen van ouders die graag een liefdevolle attentie willen ontvangen op de geboortedag van hun overleden kindje(s). Ik heb een kalender waar alle sterrenkindjes op staan en ik zorg ervoor dat de ouders een pakketje ontvangen op zo een lege dag als de jaardag van hun sterrenkindje.

No.2020

Maaike Kastrop van No. 2020 is een high performance coach en helpt voornamelijk ondernemers met het creëren van rust en balans, zodat ze een licht en krachtig leven kunnen leven. Hierbij maakt ze gebruik van de krachtige tools vanuit de yoga.

Bekijk project

SizzL

SizzL organiseert mini-dates voor singles, maar bruisender dan je gewend bent.

Bekijk project

Orange Coffee

Orange Coffee is een hip coffee-to-go tentje. De kleur oranje was natuurlijk vanzelfsprekend! Brandfull heeft het logo gemaakt en de bekers voorzien van een hip design.

Bekijk project

Dewi van Eyk

Dewi van Eyk is een Vitrual assistent voor vrouwelijke ondernemers.

De Kleine Patissier

De kleine patissier staat bekend om de hoge kwaliteit en handgemaakte producten. Patisserie zoals het bedoeld is. Heerlijke taarten en gebak, smaakvol kleingebak en unieke, handgemaakte bonbons.

Bekijk project

Save your date

Save your Date is een wedding planner en helpt bij het organiseren van bruiloften.

Maya Nouvelle

Maya Nouvelle is een webshop vol met hoogwaardige baby producten zoals bijtringen, hydrofiele doeken, wikkeldoeken enzovoors.

Bekijk project

Hoe gaat dat in zijn werk?

Ze heeft op basis van weinig input (want ik had zelf geen flauw idee), de spijker precies op zijn kop geslagen.

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe huisstijl en website! Esther heeft met haar ontwerpen precies vormgegeven wat ik wil uitstralen: zakelijk, maar toch ook speels en fris. Ze heeft op basis van weinig input (want ik had zelf geen flauw idee), de spijker precies op zijn kop geslagen. Dankjewel Esther!

Ik houd niet van teveel poespas en dat komt ook in mijn logo en branding terug.

Ik ben iemand die iets moois wilt, maar geen idee heeft wat. Esther kon dus lekker creatief aan de slag, maar ook voor mij is dat heel fijn. Ze komt echt zelf met ideeën en suggesties. Ik houd niet van teveel poespas en dat komt ook in mijn logo en branding terug. Ook gaat ze in op de theorie achter kleuren zodat we echt keuzes konden maken die goed bij mijn bedrijf passen en de juiste feeling geven. Super!

Een waardevolle investering die in ieder geval bijdraagt aan de professionaliteit van mijn bedrijf.

Brandfull heeft geholpen bij het omzetten van een idee tot een concreet ontwerp. In het werk is te zien dat Esther over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om met je mee te denken en richting te geven aan de uitstraling van je bedrijf. Een waardevolle investering die in ieder geval bijdraagt aan de professionaliteit van mijn bedrijf en daarmee hopelijk ook een succesvolle onderneming gaat worden!

Jouw merk is het waard om de liefde en aandacht te krijgen die het verdient, en dat weet je!

Klanten die ik heb geholpen zijn zelfverzekerder, verkopen beter, zijn trotser op hun bedrijf en maken meer omzet!

Pakketten

Iedere ondernemer is anders, daarom heb ik 3 pakketten gemaakt waarvan er waarschijnlijk eentje bij je huidige situatie past. Daarnaast kun je deze uitbreiden met aanvullende opties.

Logo ontwerp
€455
Excl. BTW
Logo ontwerp
2 correctie rondes
Aanlevering in .JPG, .PNG, .PDF & .AI - Incl. kleurenvariatie
Fauvicon (icon)
Kleurenpalet
Dit wil ik!
Re-branding
€390,-
Excl. BTW

Heb je al een logo en huisstijl, maar deze kan wel een upgrade gebruiken?

Ben jij gegroeid met je bedrijf en heb je nu wel behoefte aan een volwassenere uitstraling?

Laat mij je huidige huisstijl onder de loop nemen! Hierbij behouden we de basis die je hebt neergezet (i.v.m. de herkenbaarheid die je hebt opgebouwd) Maar fine-tune we het logo en kijken we nog eens goed naar het kleurenpalet, de lettertypes en hoe jij deze kan toepassen.

Dit wil ik!

Ja, maak mijn visuele branding!


I.v.m. de drukte zijn er maar beperkte plekken per maand beschikbaar. Dit omdat ik ieder ontwerp voldoende tijd en aandacht wil geven. Neem dus tijdig contact op wanneer je jouw logo en/of huisstijl voor een specifieke datum nodig hebt. 

Vraag vrijblijvend een offerte op:

Ik wil graag een offerte voor:

Vermeld zo gedetailleerd mogelijk wat je precies nodig hebt:

Heb je een van de pakketten besteld? Download dan alvast de vragenlijst voor een extra snel proces!

Vul de vragen zo goed mogelijk in en stuur deze terug naar info@brandfull.nl. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen al je eerste voorstel.

Download