Hallo, mijn naam is Esther.
Het gezicht achter Brandfull.

Mijn naam is Esther van Helmont, 25 jaar en woonachtig in Riethoven (een dorpje niet ver van Eindhoven). Niet alleen, maar samen met mijn vriend Thomas en onze katten Pixel (ja, zo heet hij echt) en Poes.

Geboren met een creatief brein, was het al vroeg duidelijk welke richting ik later op zou gaan. (Echt: op mijn twaalfde zat ik al te Photoshoppen!) Na het afronden van de studie tot grafisch vormgever op het SintLucas (2013), ben ik direct aan de slag gegaan in de grafische industrie. Mijn constante drive om te creëren en te ontwikkelen leidde vijf jaar later tot de start van een eigen onderneming: Brandfull. Mijn grafische kennis en ervaring leveren – in combinatie met interesse in marketing en psychologie – communicatie-uitingen op die aanspreken én echt werken!

Ook reclame- en/of communicatiebureaus kunnen een beroep doen op mijn expertisen! Is er iemand (langdurig) ziek, zwanger of zijn er gewoon extra handjes werk nodig? Ik kom graag langs voor een kennismaking!

Instagram has returned invalid data.

Curriculum Vitae

Werkervaring

BRANDFULL

Mijn kleine, creatieve, online thuis! Een plek waar het creëren van merken, websites, Illustraties, prachtig briefpapier en vele andere creatieve marketingmiddelen samenkomen. 

Ik help je visueel te onderscheiden van de rest, en opvallen en groeien met je bedrijf. Ik help je met concept, strategie en vormgeving.

SHIMANO EUROPE B.V.

Grafisch designer voor Shimano – High Tech Campus Eindhoven.

Shimano is een internationale fabrikant en distributeur van fiets- en visuitrusting en accessoires.

Ik maakte voor Shimano onder andere: verpakkingen, online banners, advertenties, de catalogus en meer. 

PLANO PLASTICS

Creatief DTP-er / Commercieel assistent afdeling sublimatie. 

FABER EXPOSIZE

Technisch DTP-er voor groot formaat printwerk.

Opleidingen

HBO LOI Commercieel Economie - Marketing management

De opleiding HBO commerciële Economie – marketing management bevat veel actuele onderwerpen en koppelt de theorie direct aan de praktijk. De opleiding besteedt onder meer aandacht aan diverse managementtheorieën, kwaliteitszorgsystemen en het ontwikkelen van relaties. Ook het koopgedrag van consumenten en organisaties en verkooptechnieken worden behandeld. Marktonderzoek komt aan bod, evenals gespreks- en onderhandelingstechnieken. Tot slot leer je ook nog Business English; de Engelse taal die gebruikt wordt in het bedrijfsleven.

Sint Lucas MBO - Allround Mediamaker

De opleiding Allroud mediamaker: Vormgevers bedenken de ideeën en vormgeving van gedrukte en online media: verpakkingen, (interactieve) brochures, apps en websites. De producten zijn dan echter nog lang niet klaar. De allround mediamaker maakt van de ruwe ontwerpen een prachtig eindresultaat!

Mijn favoriete

Apple iPad Pro – 12.9 inch

Dit item hoort zeker tussen mijn favorieten. Wanneer ik illustraties maak is de Ipad met een pennetje namelijk perfect. Nog een voordeel, hij kan overal gemakkelijk mee naartoe!

Apple Ipad Pro Apple Pencil

Podcast: Michael Pilarczyk – Je mooiste leven

Als ik iets fijn vind dan is het podcast luisteren, zeker die van Michael pilarczyk geven me goede inzichten. 

Podcast

Boek: You are a badass

Mijn favoriete zelf-hulp boek. Omdat deze zo lekker wegleest, hilarisch geschreven is en lekker vol met praktische adviezen zit.

You are a badass

Pixel Pencil pot

Deze pennen bak lijkt verdomt veel op mijn kat Pixel en was dus echt een must-have voor mij!

Leopard pen-pot