Hi, ik ben Esther. Het gezicht achter Brandfull.


Van jongs af aan bruiste ik altijd al van de creatieve passie, maar ik had nooit het juiste idee om daar mijn geld mee te verdienen, zonder het gevoel te hebben dat ik  aan het overleven, in plaats van leven was.

Enkele jaren geleden werkte ik op het hoofdkantoor van een grote multinational als grafisch designer. Dit was een baan waar ik eerder nog niet van had durven dromen. Toch voelde ik me beperkt in mijn groei en creativiteit, waardoor mijn energie langzaam achteruit kroop. Ik voelde mijn hart zeggen dat er meer voor mij in petto moest zijn..

Dat jaar maakte ik een van de beste, engste, dapperste keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt… Ik stopte met mijn baan, ging mezelf herontdekken en besloot mijn eigen bedrijf te beginnen. Zo werden ineens ook mijn vaardigheden als ondernemer op de proef gesteld. Onnodig om te zeggen dat dit geen kleine verschuiving was.

De eerste maanden als ondernemer richtte ik me op startende ondernemers en hielp ik ze aan een modern logo design voor hun bedrijf. Deze doelgroep koos ik met name uit onzekerheid, om te kunnen vragen wat ik dacht waard te zijn.

Na ongeveer zes maanden realiseerde ik me dat het storm liep bij mijn bedrijf omdat mensen mijn designs maar al te graag wilde hebben. Ik was klaar met mezelf klein houden en splitte mijn bedrijven..

Met mijn tweede bedrijf esthersenders.com richt ik me op de ondernemer die zichzelf ontgroeit is, en breng ik marketing en design samen. Brandfull kreeg een nieuwe inrichting, zoals deze vandaag de dag is: Mooie designs om startende ondernemers een zelfvertrouwen boost te geven, passend bij hun visie.

Shop designs