Britt Laske fotografie

Brandfull mocht de brochure maken voor trouw-fotograaf Britt Laske. Britt wilde niet de standaard pastel kleuren die je vaak bij bruidsbrochures ziet, maar het moest wel stijlvol blijven! Om haar foto’s te laten stralen heb ik ervoor gekozen om veel met zwart en wit te werken, zodat de foto’s eruit knallen.

Bekijk project

Positieve Flow

Positieve Flow is een platform voor jongeren met een depressie, burn-out en/of jongeren die zoekende zijn naar hun eigen identiteit. Het was belangrijk dat het logo voor zowel mannen als vrouwen aantrekkelijk is. Ik heb ervoor gekozen om met rustige blauw tinten te werken, en een ‘glimlach’ onder de letter ‘O’ te plaatsen. Een kleine knipoog naar het positieve gevoel.

Bekijk project

Lofjoe

Brandfull gaf de gehele huisstijl een upgrade, maakte meer dan 60 illustraties en de websitevoor www.lofjoe.nl

Bekijk project

Be Stronger

Brandfull maakte de gehele huisstijl voor vrouwen gezondheid en balans coach Marit Hollander. Ik koos voor zacht en vrouwelijk blauw en een onderscheidende groen tint voor al haar uitingen.

Bekijk project

Ik houd niet van teveel poespas en dat komt ook in mijn logo en branding terug.

Ik ben iemand die iets moois wilt, maar geen idee heeft wat. Esther kon dus lekker creatief aan de slag, maar ook voor mij is dat heel fijn. Ze komt echt zelf met ideeën en suggesties. Ik houd niet van teveel poespas en dat komt ook in mijn logo en branding terug. Ook gaat ze in op de theorie achter kleuren zodat we echt keuzes konden maken die goed bij mijn bedrijf passen en de juiste feeling geven. Super!

No. 2020

Maaike Kastrop van No. 2020 is een high performance coach en helpt voornamelijk ondernemers met het creëren van rust en balans, zodat ze een licht en krachtig leven kunnen leven. Hierbij maakt ze gebruik van de krachtige tools vanuit de yoga.

Bekijk project

Orange Coffee

Orange Coffee is een hip coffee-to-go tentje. De kleur oranje was natuurlijk vanzelfsprekend! Brandfull heeft het logo gemaakt en de bekers voorzien van een hip design.

Bekijk project

Liselore.online

Liselore van Liselore.online weet alles van SEO (zoekmachine optimalisatie). Ze schrijft SEO teksten voor zakelijke websites, geef adviezen hoe websites beter door Google gevonden kunnen worden en SEO trainingen voor mensen die zelf meer over zoekmachine optimalisatie willen weten.

Bekijk project

Aangeschreven Media

Anouk Goedegebuur van Aangeschreven media schrijft alle mogelijke soorten teksten voor de meest uiteenlopende media-uitingen. Het doel van de teksten die ze schrijft is voornamelijk activeren en overtuigen, maar er zit doorgaans wel een informerend en amuserend tintje aan.

Bekijk project

Ze heeft op basis van weinig input (want ik had zelf geen flauw idee), de spijker precies op zijn kop geslagen.

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe huisstijl en website! Esther heeft met haar ontwerpen precies vormgegeven wat ik wil uitstralen: zakelijk, maar toch ook speels en fris. Ze heeft op basis van weinig input (want ik had zelf geen flauw idee), de spijker precies op zijn kop geslagen. Dankjewel Esther!

De Kleine Patissier

De kleine patissier staat bekend om de hoge kwaliteit en handgemaakte producten. Patisserie zoals het bedoeld is. Heerlijke taarten en gebak, smaakvol kleingebak en unieke, handgemaakte bonbons.

Bekijk project

Le Veer Jewerly

Fashionable, moderne en vrouwelijke Sieraden webshop voor Le Veer Jewerly. 

www.leveer.nl

SizzL

SizzL organiseert mini-dates voor singles, maar bruisender dan je gewend bent.

Bekijk project

Maartje Maria

Maartje Maria is een gezondheid en sport coach. Ze helpt vrouwen met gezond eten en sportprestaties verbeteren.

Bekijk project

Een waardevolle investering die in ieder geval bijdraagt aan de professionaliteit van mijn bedrijf.

Brandfull heeft geholpen bij het omzetten van een idee tot een concreet ontwerp. In het werk is te zien dat Esther over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om met je mee te denken en richting te geven aan de uitstraling van je bedrijf. Een waardevolle investering die in ieder geval bijdraagt aan de professionaliteit van mijn bedrijf en daarmee hopelijk ook een succesvolle onderneming gaat worden!

C-Marketing

Nieuwe branding voor C-marketing, inclusief: Logo ontwerp, illustraties en diverse grafische uitingen.

Coming soon

Marithollander.nl

Minimalistische website voor food fotograaf Marit Hollander. 

www.marithollander.nl

Dewi van Eyk

Logo en website ontwerp voor Virtual assistent Dewi van Eyk.

www.dewivaneyk.nl

Dit is slechts een kleine greep uit mijn portfolio. Meer werk bekijken? Volg me op social media!

Contact

Interesse in een van mijn diensten? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

Ik heb een vraag, of wil meer informatie over: