Werkwijze

Veelgestelde vragen

ONTWERP

Hoeveel kan ik laten customizen aan de logo's?

De designs zijn pre-made.  Wel kan je jouw bedrijfsnaam, tagline en kleuren doorgeven. 

Je ontvangt logo’s met beeldmerk altijd mét en zonder icoontje. En je ontvangt alle logo’s altijd mét en zonder tagline.

Alle bestanden worden geleverd in zwart, wit en een kleurenvariatie. 

De designs zijn GEEN maatwerk, er kunnen dus geen lettertypes en icoontjes gewijzigd worden. Toch opzoek naar maatwerk, kijk dan op mijn andere website www.esthersenders.com

Uit welke kleuren kan ik kiezen

Je kan kiezen uit eindeloos veel kleuren op de website van Pantone. Klik een kleur aan die je aanspreekt en geef de #HEX kleur door bij je bestelling.

Wil je meerdere kleuren in je kleurenvariatie? Dat kan, geef dan duidelijk aan in je bestelling wat in welke #HEX kleur moet.

BESTANDEN

Welke bestands type's ontvang ik?

Je ontvangt het logo altijd in .jpeg voor social media, .png voor digitaal met een transparante achtergrond en een .ai vector file voor drukwerk. Deze ontvang je altijd allen in zwart, wit en in een kleurenvariatie.

PROEFDRUK

Wat als ik mijn proefdruk toch niet zo mooi vind?

Als je jouw digitale proefdruk toch niet zo mooi vind kan je een mailtje terugsturen naar esther@brandfull.nl Je ontvangt dan een code om gratis een tweede digitale proefdruk te laten maken voor een ander ontwerp.

Mocht dit nog niet passen bij je wensen, dan zijn de kosten van €32,50 Excl. BTW voor eigen rekening.

FACTUUR

Worden de kosten van een proefdruk verrekent wanneer ik een logo definitief laat ontwerpen?

Jazeker, bij je proefdruk ontvang je een kortingscode die de €32,50 van de proefdruk verrekent op de kosten van het logo.

Ontvang ik een factuur?

Ja, je ontvangt altijd een factuur zodat je deze in je zakelijke administratie kan verwerken.